EXTENDED THROUGH TUESDAY, MARCH 4, 2008:

The Annual Dry-Dock Inspection & Maintenance of the M.V. Del Norte

 

See Modified Schedule for this Period

 

The annual dry-dock inspection and maintenance of the M.V. Del Norte has been EXTENDED THROUGH Tuesday, March 4, 2008. See below for the modified weekday schedule during this time.

(Also note: Following the dry docking of the M.V. Del Norte, the M.V. Mendocino is scheduled to be out of service for annual dry dock inspection and to receive new engines beginning in late March.  GGF will again operate a modified weekday schedule during this time.)

 

 

Modified Larkspur Ferry Weekday Schedule

EXTENDED THROUGH Tuesday, March 4 , 2008

Ferry Vessel Type

& Crossing time

Depart Golden Gate Larkspur Ferry Terminal

Arrive Golden Gate San Francisco Ferry Terminal

 

Depart San Francisco Ferry Terminal  

Arrive Golden Gate Larkspur

Ferry Terminal

 

Bus

5:30 am

--

 

 

 

High-speed

30 minute crossing

5:50

6:20 am

 

6:25 am

7:00 am

Spaulding

45 minute crossing

6:35

7:20

 

7:30

8:10

High-speed

30 minute crossing

7:10

7:40

 

7:45

8:15

Spaulding

45 minute crossing

7:50

8:35

 

8:40

9:25

High-speed

30 minute crossing

8:20

8:50

 

9:10

9:45

Spaulding

45 minute crossing

9:15

10:00

 

10:10

11:00

High-speed

30 minute crossing

10:10

10:45

 

10:55

11:30

Spaulding

45 minute crossing

11:10

11:55

 

12:00 pm

12:45 pm

High-speed

30 minute crossing

11:40

12:15 pm

 

12:25

1:00

Spaulding

50 minute crossing

12:50 pm

1:40

 

1:45

2:30

High-speed

30 minute crossing

2:15

2:50

 

3:00

3:30

Spaulding

45 minute crossing

2:40

3:25

 

3:35

4:20

High-speed

30 minute crossing

3:40

4:15

 

4:25

4:55

Spaulding

45 minute crossing

---

---

 

4:55

5:40

Spaulding

45 minute crossing

4:25

5:10

 

5:20

6:05

High-speed

30 minute crossing

5:10

5:45

 

5:55

6:25

Spaulding

50 minute crossing

5:40

6:30

 

6:35

7:20

High-speed

30 minute crossing

6:35

7:10

 

7:20

7:50

Spaulding

50 minute crossing

7:25

8:15

 

8:20

9:05

High-speed

30 minute crossing

8:10

8:45

 

8:50

9:20

Spaulding

45 minute crossing

8:50

9:35

 

9:35

10:20

Bold = p.m. times